En landejendom er drømmen

Jeg har lige siden jeg var lille altid godt kunne tænke mig at bo på landet i en landejendom. Jeg er vokset op i København, i en lille lejlighed. Da jeg flyttede hjemmefra var det bare fra Østerbro til Vesterbro. Jeg har boet i udlandet i et par år, men det har også altid været i en storby. Så endnu har jeg desværre ikke haft mulighed for at bo på landet. Det skal der laves om på, og i sidste uge var jeg forbi Ege Christiansens ejendomsmæglerforretning i Roskilde, her snakkede jeg med Mads Ege Christiansen, som vidst er søn af ejeren, Ege. De havde et par landejendomme til salg i området, som faktisk slet ikke var så dyre. Jeg havde altid troet at en landejendom ville blive en dyr fornøjelse, men faktisk behøves det slet ikke at være sådan, hvis bare man går lidt på kompromis med beliggenhed og selv er interesseret i at sætte ejendommen i stand. Det er klart at man ikke skal forvente et kæmpe luksushus, hvis man vil købe en ejendom til en pris der er til at betale, på en gennemsnitlig dansk løn.

Landejendom

Personligt synes jeg at der var mange gode landejendomme i fin afstand til Roskilde by. Hvis man tager om på den anden side af Roskilde Fjord kan man virkelig få noget for pengene. Et hus på langt over 100m² for lidt over en million kroner ser ikke ud til at være unormalt. Jeg fandt et par stykker jeg skal ud og kigge på i næste uge, og drømmen om en landejendom er virkelig rykket tættere på. Hvis man tager endnu længere ud, endnu længere væk fra storbyerne kan man desuden få en ejendom der er endnu billigere. Men så er man pludselig også langt væk fra det hele.

Jeg så desuden lige en youtube film den anden dag, hvor man følger et ægtepar med 3 børn fra USA, som bor på en kæmpe gård på landet, de gik utrolig meget op i, både almindelig yoga og børneyoga. Det så bare så lækkert og dejligt ud med den afstressende yoga i de dejlige naturomgivelser, så det skal helt sikkert også prøves! 🙂

LAndejendom